Известие

Collapse
No announcement yet.

надлъжни греди за 159SW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• надлъжни греди за 159SW

Здравейте, ако колата заводски е без надлъжните греди, могат ли да се монтират в последствие оригинални такива?
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm

За можене, всичко може, но дали си струва? Принципно, щом не излиза заводски колата с такива, значи не е предвидено да се монтират такива (това е допълнителна екстра) - липсват съответните монтажни отвори и си трябва тенекеджийска работа. В Словения срещу 800 евро, могат да ти монтират оригиналните. Сам прецени дали си струва. Иначе несравнимо по-евтино ще ти излезе да ползваш афтърмаркет напречни - такива, които се ползват при седаните за ски багажници. Е, не са най-красивите на света, ама не вярвам целогодишно да са ти необходими.
    Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:47.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Има упътване:
      Attached Files
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Благодаря, аз от 47-цата си имам напречни, които със смяна на лапите стават и за 59-ка, но идеята ми е за цялостната визия тъй-като с надлъжни греди се подчертава цялата линия на комбито някак си, а тази на която съм се спрял е без такива греди. 800 евро е много за такова нещо, но дори и да ги дам сигурно и боя ще играе...
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm

Comment

Аз като купувах моята бях пред същата дилема.Ако колата е читава я грабвай без да мислиш за рейлинга.Начинанието за поставяне после е изключително трудно и скъпо.Трябва да се свали тавана отвътре,после се заваряват допълнителни планки,за които да се захванат гредите отгоре след дупчене на покрива,после боя,връщане на тавана в изходно състояние с незнайно колко счупени щипки.
          159 SW 2.4 Jtdm 2007
          156 TS 1.8 1999
          Avensis SW 2.2 D4D 2011

Comment

Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщение
            Аз като купувах моята бях пред същата дилема.Ако колата е читава я грабвай без да мислиш за рейлинга.Начинанието за поставяне после е изключително трудно и скъпо.Трябва да се свали тавана отвътре,после се заваряват допълнителни планки,за които да се захванат гредите отгоре след дупчене на покрива,после боя,връщане на тавана в изходно състояние с незнайно колко счупени щипки.
            Само дето на 159 надлъжните греди не седят на тавана,а на дебелата греда над вратите.Моята бивша,когато беше разглобена за ремонт от градушката,разгледах обстойно,ами трудна работа,защото гредата отвътре е плътна.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X